Marshall
WOBURN ll BLUETOOTH

Woburn ll - cel mai puternic difuzor Marshall
Marshall - Woburn II Bluetooth - Full Overview

Sistemul acustic Marshall
WOBURN II BLUETOOTH

Cel mai mare difuzor - o calitate excelentă a sunetului și frecvențe înalte foarte clare, reține cu ușurință basul puternic, iar frecvențele medii sună foarte transparent și plin de viață.
indisponibil
MDL
Culoare
În curînd în vînzare.

CARACTERISTICI UNICE

Oferind sunetul spontan și energic întâlnit de obicei în muzica live, Woburn II este o combinație dintre cea mai bună tehnologie și design care întruchipează calitatea clasică Marshall.

1. SUNETUL AMBIENTAL CA ÎNSĂȘI VIAȚA

Woburn II reproduce foarte clar frecvențele înalte și reține cu ușurință basul puternic, iar gama medie sună foarte transparent și viu. De la amplificatoarele de clasă D puterea trece la două tweete-uri de 1 inch și subwoofere duble de 5,25 inci pentru un sunet surround adevărat de 110 W. Învelișul din lemn oferă un sunet moale, natural, în timp ce portul reflex umple basul cu un sunet și mai profund.

2. CONEXIUNE WIRELESS PRIN BLUETOOTH 5.0

Bucurați-vă de libertatea mișcării - ascultați muzică mergînd acasă în mod wireless cu tehnologia Bluetooth 5.0. Acesta oferă un sunet de calitate superioară în timp ce este conectat fără fir pe o rază de 10 metri. Utilizați smartphone-ul, tableta sau computerul cu funcția Bluetooth ca sursă de sunet.

3. SUNET PERSONALIZAT

Ajustarea fină a sunetului pentru potrivirea nevoilor individuale. Pentru a primi sunetul care umple perfect spațiul în care vă aflați, puteți utiliza aplicația Marshall Bluetooth sau butoanele analogice de pe panoul frontal de control. Reglarea volumului, precum și a frecvențelor înalte și joase, este posibilă atât cu ajutorul butoanelor de alamă, cât și prin aplicația Marshall Bluetooth cu egalizator încorporat, în cazul în care vă aflați departe de difuzor.

4. DESIGNUL CULT MARSHALL

4. DESIGNUL CULT MARSHALL Acest difuzor este îndeplinit într-o carcasă trainică din lemn cu elementele clasice al stilului Marshall - vinil texturizat, față cu ochiuri negre și gri și logo-ul iconic Marshall. Panoul frontal este înfrumusețat cu o placă de alamă gravată cu data creării - 1962 - care ne amintește de moștenirea bogată a mărcii, care le oferă iubitorilor de muzică un sunet de calitate timp de peste 50 de ani. Veți dori ca fiecare să vadă acest difuzor.

5. CONECTIVITATE PRIN CABLU

Difuzorul vă permite să conectați o sursă de sunet nu numai utilizând tehnologia wireless Bluetooth 5.0. Pentru a asculta dispozitive precum player de vinil sau casetofon, puteți utiliza conexiunea analogică clasică folosind intrarea RCA sau o mufă standard de 3,5 mm.

6. POSIBILITATEA CONECTĂRII SURSELOR MULTIPLE

Acest difuzor acceptă mai multe dispozitive Bluetooth simultan cu posibilitatea de a comuta între ele. Acum, împreună cu prietenul dvs. Puteți conecta și comuta muzica preferată.

7. APLICAȚIA MARSHALL BLUETOOTH

Pe lîngă comenzile analogice, personalizarea sunetului și controlul piesei sonore sunt posibile cu ajutorul aplicației mobile Marshall Bluethooth. Utilizați aplicația pentru a selecta presetările standard EQ, a comuta regimurile stereo sau reverb și a regla indicatoarele LED de pe panoul superior. În plus, puteți «trezi» difuzorul sau să îl puneți în regimul de așteptare în câteva secunde.
Woburn ll cu amplificatoarul de clasă D puterea trece la două tweete-uri de 1 inch și subwoofere duble de 5,25 inci pentru un sunet surround adevărat de 110 W.
woburn ll​ cumpăr

SPECIFICAȚII TEHNICE

Sunet
Amplificatoare de putere:
- 1 x 50 W amplificator de clasa D pentru woofer
- 2 x 15 W amplificatoare de clasa D pentru tweeter-uri
Principiul proiectării carcasei - invertor de fază
Nivelul maxim de presiune sonoră - 101 dB la 1 m
Gama de frecvențe - 52-20.000 Hz
Ajustarea frecvenței - Reglați muzica cu controale analogice de pe difuzor
Stereo / Mono – Stereo
Control și conexiune
Conectivitate wireless - Bluetooth 5.0
Conexiune cu fir - jack 3,5 mm
Comenzi ale panoului de sus: • Buton pornire • Buton volum • Buton bas • Buton frecvențelor înalte • Buton start/pause • Maneta de alimentare
Caracteristici generale
Dimensiuni - 400 x 310 x 200 mm.
Greutate - 8,55 kg.
Culoare – Neagră, Maro
Inclus: • Cablu de alimentare • Manualul utilizatorului
Reglarea volumului, precum și a frecvențelor înalte și joase, este posibilă atât cu ajutorul butoanelor de alamă, cât și prin aplicația Marshall Bluetooth cu egalizator încorporat, în cazul în care vă aflați departe de difuzor.
cea mai bună acustică woburn ii
FAQ
CUM FACI COMANDA
1. Plasarea comenzii
În regim on-line puteți plasa comanda 24/24, șapte zile pe săptămână. Comenzile telefonice sunt acceptate între orele 9.00 și 20.00.

2. Confirmarea comenzii
La numărul indicat de telefon, managerul nostru vă va contacta și va specifica toate detaliile comenzii și livrării.
LIVRARE ȘI METODA DE PLATĂ
  • Livrarea în toată Moldova este GRATUITĂ.
  • Livrarea se efectuează de curierul Nova Poshta în 1-2 zile.
  • Plata se face în numerar și numai în monedă națională la momentul livrării / transmiterii.
  • Pentru mai multe detalii, contactați-ne la 069021819
GARANȚIE
Vă garantăm utilitatea bunurilor achiziționate de la noi, și efectuăm reparație sau înlocuire gratuită în cazul problemelor apărute în perioada de garanție.

Garanția produselor Marshall durează timp de 12 luni.
© 2020 marshall.md - magazin online de acustică, boxe portabile și căști Marshall.
Click to order
Comanda Dvs.
Total: 
Livrarea în toată Moldova este gratuită.
Made on
Tilda