Marshall
STANMORE II BLUETOOTH

Sistem acustic Stanmore ll Bluetooth -
moștenirea bogată a mărcii Marshall.
Marshall - Stanmore II Bluetooth - Full Overview

Sistemul acustic Marshall
STANMORE II BLUETOOTH

Difuzorii ce reflectă spiritul rebel al mărcii legendare Marshall – cu designul îndrăzneț și o calitate a sunetului impecabilă
7599
MDL
Culoare

CARACTERISTICI UNICE

Stanmore II oferă un sunet live impecabil care este semnul distinctiv al mărcii Marshall. Stanmore II produce un sunet clar-cristalin chiar și la cea mai înaltă frecvență folosind cele mai noi tehnologii.

1. SUNETUL AMBIENTAL CA ÎNSĂȘI VIAȚA

Stanmore II este cel mai universal difuzor Marshall, perfect pentru orice cameră, mare sau mică. Produce un sunet clar chiar și în cea mai înaltă gamă datorită celor mai noi tehnologii, cum ar fi amplificatoare duale de 15 W Clasa D care alimentează tweete-urile și un amplificatorul de clasa D de 50 W pentru subwoofer. Învelișul din lemn oferă un sunet moale, natural, în timp ce portul reflex umple basul cu un sunet și mai profund.

2. CONEXIUNE WIRELESS PRIN BLUETOOTH 5.0

Bucurați-vă de libertatea mișcării - ascultați muzică mergînd acasă în mod wireless cu tehnologia Bluetooth 5.0. Acesta oferă un sunet de calitate superioară în timp ce este conectat fără fir pe o rază de 10 metri. Utilizați smartphone-ul, tableta sau computerul cu funcția Bluetooth ca sursă de sunet.

3. SUNET PERSONALIZAT

Ajustarea fină a sunetului pentru potrivirea nevoilor individuale. Pentru a primi sunetul care umple perfect spațiul în care vă aflați, puteți utiliza aplicația Marshall Bluetooth sau butoanele analogice de pe panoul frontal de control. Reglarea volumului, precum și a frecvențelor înalte și joase, este posibilă atât cu ajutorul butoanelor de alamă, cât și prin aplicația Marshall Bluetooth cu egalizator încorporat, în cazul în care vă aflați departe de difuzor.

4. DESIGNUL CULT MARSHALL

4. DESIGNUL CULT MARSHALL Acest difuzor este îndeplinit într-o carcasă trainică din lemn cu elementele clasice al stilului Marshall - vinil texturizat, față cu ochiuri negre și gri și logo-ul iconic Marshall. Panoul frontal este înfrumusețat cu o placă de alamă gravată cu data creării - 1962 - care ne amintește de moștenirea bogată a mărcii, care le oferă iubitorilor de muzică un sunet de calitate timp de peste 50 de ani. Veți dori ca fiecare să vadă acest difuzor.

5. CONECTIVITATE PRIN CABLU

Difuzorul vă permite să conectați o sursă de sunet nu numai utilizând tehnologia wireless Bluetooth 5.0. Pentru a asculta dispozitive precum player de vinil sau casetofon, puteți utiliza conexiunea analogică clasică folosind o mufă standard de 3,5 mm. Cablul se vinde separat.

6. POSIBILITATEA CONECTĂRII SURSELOR MULTIPLE

Acest difuzor acceptă mai multe dispozitive Bluetooth simultan cu posibilitatea de a comuta între ele. Acum, împreună cu prietenul dvs. Puteți conecta și comuta muzica preferată.

7. APLICAȚIA MARSHALL BLUETOOTH

Pe lîngă comenzile analogice, personalizarea sunetului și controlul piesei sonore sunt posibile cu ajutorul aplicației mobile Marshall Bluethooth. Utilizați aplicația pentru a selecta presetările standard EQ, a comuta regimurile stereo sau reverb și a regla indicatoarele LED de pe panoul superior. În plus, puteți «trezi» difuzorul sau să îl puneți în regimul de așteptare în câteva secunde.
Tehnologia Bluetooth 5.0 cu Qualcomm® aptXTM vă permite să vă conectați de la distanță la sursa de muzică și să ascultați piesele preferate într-o calitate superioară.
stanmore ii bluetooth cumpăr

SPECIFICAȚII TEHNICE

Sunet
Amplificatoare de putere:
- 1 x 50 W amplificator de clasa D pentru woofer
- 2 x 15 W amplificatoare de clasa D pentru tweeter-uri
Principiul proiectării carcasei - invertor de fază
Nivelul maxim de presiune sonoră - 101 dB la 1 m
Gama de frecvențe - 52-20.000 Hz
Ajustarea frecvenței - Reglați muzica cu controale analogice de pe difuzor
Stereo / Mono – Stereo
Control și conexiune
Conectivitate wireless - Bluetooth 5.0
Conexiune cu fir - jack 3,5 mm
Comenzi ale panoului de sus: • Buton pornire • Buton volum • Buton bas • Buton frecvențelor înalte • Buton start/pause • Maneta de alimentare
Caracteristici generale
Dimensiuni - 350 x 195 x 185 mm.
Greutate - 4,65 kg.
Culoare – Albă, Maro
Inclus: • Cablu de alimentare • Manualul utilizatorului
Panoul frontal este înfrumusețat cu o placă de alamă gravată cu data creării - 1962 - care ne amintește de moștenirea bogată a mărcii, care le oferă iubitorilor de muzică un sunet de calitate timp de peste 50 de ani.
Stanmore 2 Marshall cumpără
FAQ
CUM FACI COMANDA
1. Plasarea comenzii
În regim on-line puteți plasa comanda 24/24, șapte zile pe săptămână. Comenzile telefonice sunt acceptate între orele 9.00 și 20.00.

2. Confirmarea comenzii
La numărul indicat de telefon, managerul nostru vă va contacta și va specifica toate detaliile comenzii și livrării.
LIVRARE ȘI METODA DE PLATĂ
  • Livrarea în toată Moldova este GRATUITĂ.
  • Livrarea se efectuează de curierul Nova Poshta în 1-2 zile.
  • Plata se face în numerar și numai în monedă națională la momentul livrării / transmiterii.
  • Pentru mai multe detalii, contactați-ne la 069021819
GARANȚIE
Vă garantăm utilitatea bunurilor achiziționate de la noi, și efectuăm reparație sau înlocuire gratuită în cazul problemelor apărute în perioada de garanție.

Garanția produselor Marshall durează timp de 12 luni.
© 2020 marshall.md - magazin online de acustică, boxe portabile și căști Marshall.
Click to order
Comanda Dvs.
Total: 
Livrarea în toată Moldova este gratuită.
Made on
Tilda