Marshall
MONITOR II A.N.C.

MONITOR II A.N.C. - cele mai bune premium căști.

Reducere activă a zgomotului, google assistant și multe alte funcții utile

Monitor II A.N.C. tehnologie avansată de reducere activă a zgomotului
REDUCERE ACTIVĂ A ZGOMOTULUI
monitor 2 a.n.c. cele mai bune premium căști
SUNT MARCAT
MONITOR II A.N.C. Căști wireless
30 ORE DE REDARE WIRELESS
marshall MONITOR II A.N.C. Preț
CONSTRUCȚIE ERGONOMICĂ,
DESIGN LEGENDAR
Căști wireless Monitor II A.N.C.
ASISTENT VOCAL
monitor ii a.n.c. formatul pliabil
FORMATUL PLIABIL
Monitor ll a.n.c. - cele mai bune
premium căști din gama Marshall

CĂȘTILE MARSHALL
MONITOR II A.N.C.

  • REDUCERE ACTIVĂ A ZGOMOTULUI
  • GOOGLE ASSISTANT
  • ȘI MULTE ALTE FUNCȚII UTILE
5999 MDL
MDL
Culoare

CARACTERISTICI UNICE

Urmînd tradiția companiei marshall, căștile monitor 2 a.n.c. își păstrează autenticitatea, oferind un sunet modern de înaltă calitate, de care nu ați mai auzit. Datorită tehnologiei avansate de reducere activă a zgomotului, nu auziți nici un zgomot și vă scufundați complet în muzică.

1. REDUCERE ACTIVĂ A ZGOMOTULUI

În căștile Monitor II A.N.C. se folosește o tehnologie avansată de reducere activă a zgomotului, care neîncetat detectează și măsoară zgomotul de fundal, pentru a bloca ceea ce nu doriți să auziți. Acum vă puteți scufunda complet în muzică. Personalizați nivelul de anulare a zgomotului în aplicația Marshall Bluetooth: 10 niveluri de anulare a zgomotului vă permit să găsiți setarea ideală, de la izolarea completă a zgomotului până la un anumit fundal. Doriți să stați de vorbă? Activați regimul de monitorizare apăsând rapid butonul ANC de pe căști, pentru a întrerupe redarea și pentru a spori sunetele de fundal. Controlul este complet în mâinile dvs.

2. SUNET LEGENDAR

Sunet de înaltă calitate nemaivăzut. Căștile Monitor II A.N.C. dispun de drivere dinamice de 40 mm reglabile individual, oferind sunetul superb al mărcii Marshall. Frecvențele înalte explozive, medii puternice și bass-ul profund sună echilibrat și clar, indiferent de nivelul volumului.

Personalizați sunetul de sine stătător. Cu butonul M de pe căști, puteți selecta rapid oricare dintre cele trei setări ale egalizatorului pe placul dvs. Alegeți una dintre setările presetate ale egalizatorului sau setați-vă propriile în aplicația Marshall Bluetooth.

3. PÎNĂ LA 30 DE ORE DE REDARE WIRELESS

În căștile Monitor II A.N.C. muzica poate fi redată fără fir timp de până la 30 de ore cu funcția de reducere activă a zgomotului activată și până la 45 cu funcția dezactivă - nu veți rata niciun tact. Încărcarea rapidă în doar 15 minute vă oferă încă 5 ore de sunet wireless. Tehnologia Bluetooth oferă o calitate excepțională a sunetului, libertate și ușurință în mișcare pe o rază de ascultare wireless de 9 m.

4. CONSTRUCȚIE ERGONOMICĂ, DESIGN LEGENDAR

Datorită design-ului unic și construcției ergonomice căștile Monitor II A.N.C. pot fi purtate toată ziua. Pernuțele super-moi și o bandă moale cu articulații pivotante din metal se adaptează perfect la forma capului, strîns și confortabil alăturat urechilor. Elementele texturate din vinil de culoare neagră, detaliile din alamă și inscripția „Marshall" în relief creează design-ul clasic Marshall.

5. ASISTENT VOCAL

Obțineți ajutor de la Google Assistant în timpul drumului, doar apăsînd butonul M.
Distrați-vă
Prin apăsarea și menținerea butonului M, puteți reda melodiile, playlisturile, artiștii și albumele preferate. Spuneți doar „Pornește playlistul meu rock"! De asemenea, puteți asculta podcasturi, radio și știri.
Țineți legătura
Primiți notificări referitor la apeluri, mesaje și informații despre evenimente și răspundeți cu voce. Doar apăsați și mențineți butonul M și spuneți «trimite mesajul prietenului meu "Sunt în drum".
Primiți răspunsuri
Rugați asistentul „să găsească cel mai apropiat magazin" și acesta vă va arăta drumul direct către magazin. Puteți obține informații precum vreme, trafic, memento-uri și multe altele.
Gestionați treburile
Configurați memento-urile și cronometrele. Rugați asistentul: „Amintește-mi să cumpăr bilete la concert la ora 7".

6. FORMATUL PLIABIL

Datorită design-ului pliabil, Monitor II A.N.C. va fi tovarășul perfect pentru tine. Căștile compacte și pliabile vor rezista multe zile în drum.

7. CONTROLEAZĂ CEEA CE AUZI

CONTROLEAZĂ CEEA CE AUZI Buton de control multi-direcțional: control simultan al muzicii și al căștilor. Buton ANC: comutație între regimul de reducere a zgomotului activ, regimul de monitorizare sau anularea regimului de reducere a zgomotului activ. Buton M: butonul-M multifuncțional vă permite să comutați între trei presetări EQ sau să discutați cu asistentul vocal din mers.
Aplicația Marshall Bluetooth: setări personalizate și accesul la toate funcțiile căștilor Monitor II A.N.C.

8. KIT RUTIER

Proiectat pentru călătorii scurte și lungi: Include un cablu de încărcare USB-C, pentru încărcarea bateriei, cablu detașabil de 3,5 mm, care poate fi conectat la o priză gratuită dacă căștile se epuizează, și o husă de țesătură pentru transportare și depozitare ușoară.
Datorită tehnologiei avansate de reducere a zgomotului activ, nu veți auzi niciun zgomot și vă veți scufunda complet în muzică. MONITOR II A.N.C. Cu drivere dinamice de 40 mm reglabile individual, oferă un sunet incredibil de clasa premium, pentru care este renumită compania Marshall.
MONITOR II A.N.C. cumpăr

Specificații Tehnice

Sunet
DIFUZOR - 40 mm
TIP DIFUZOR - Dinamic IMPEDANȚA DIFUZORULUI - 32 Ω SENSIBILITATEA DIFUZORULUI - 96 dB SPL
RĂSPUNS DE FRECVENȚĂ - 20 - 20 kHz
SOUND CURVE
Baterie
TIMP OPERARE - Până la 30 de ore cu Bluetooth și reducerea activă a zgomotului activate.
Până la 45 de ore numai cu Bluetooth
ÎNCĂRCARE RAPIDĂ – 15 minute de încărcare oferă până la 5 ore de redare wireless.
TIMP DE ÎNCĂRCARE COMPLETĂ - 2 ore.
Control și conexiune
CONECTARE FĂRĂ FIR - Bluetooth
CONECTARE PRIN CABLU - Intrare 3,5 mm RAZA SEMNALULUI BLUETOOTH - 10 m
BUTON DE CONTROL - Da
MICROFON - Da
SERVICIU DE COMANDĂ VOCALĂ - Optimizat pentru Asistentul Google
Caracteristici generale
GREUTATE - 320 g.
CULOARE- Neagră
INCLUS: Cablu detașabil de 3,5 mm, cablu de încărcare USB-C, husă din țesătură.
MONITOR II A.N.C. - Vă permite să vă bucurați de muzică toată ziua, cu timpul de redare wireless de până la 30 de ore cu reducerea zgomotului activ activat și până la 45 de ore cu redarea zgomotului activ dezactivat, ceea ce înseamnă că nu veți rata niciun tact.
MONITOR II A.N.C.
FAQ
CUM FACI COMANDA
1. Plasarea comenzii
În regim on-line puteți plasa comanda 24/24, șapte zile pe săptămână. Comenzile telefonice sunt acceptate între orele 9.00 și 20.00.

2. Confirmarea comenzii
La numărul indicat de telefon, managerul nostru vă va contacta și va specifica toate detaliile comenzii și livrării.
LIVRARE ȘI METODA DE PLATĂ
  • Livrarea în toată Moldova este GRATUITĂ.
  • Livrarea se efectuează de curierul Nova Poshta în 1-2 zile.
  • Plata se face în numerar și numai în monedă națională la momentul livrării / transmiterii.
  • Pentru mai multe detalii, contactați-ne la 069021819
GARANȚIE
Vă garantăm utilitatea bunurilor achiziționate de la noi, și efectuăm reparație sau înlocuire gratuită în cazul problemelor apărute în perioada de garanție.

Garanția produselor Marshall durează timp de 12 luni.
© 2020 marshall.md - magazin online de acustică, boxe portabile și căști Marshall.
Click to order
Comanda Dvs.
Total: 
Livrarea în toată Moldova este gratuită.
Made on
Tilda