Marshall MAJOR IV

Căști fără fir Major IV -
peste 80 de ore de redare wireless!

RENAȘTEREA UNEI LEGENDE
Major 4 căști
SUNET ICONIC
Major căștile wireless
80 ORE DE REDARE WIRELESS
Încărcare fără fir Major marshall
ÎNCĂRCARE FĂRĂ FIR
Major IV caști bluetooth
BLUETOOTH aptX
Major 4 Butonul de control multi-funcțional
BUTONUL DE CONTROL MULTI-FUNCȚIONAL
Structura pliabilă marshall major
STRUCTURA PLIABILĂ
Marshall - Major IV - Full Overview

Căști fără fir Marshall
MAJOR IV

  • 80 DE ORE DE REDARE WIRELESS
  • ÎNCĂRCARE FĂRĂ FIR
Indisponibil
MDL
Culoare

CARACTERISTICI UNICE

Vă prezentăm Major IV - legendarele căști Marshall cu peste 80 de ore de redare stabilă fără fir, încărcare wireless și un nou design ergonomic îmbunătățit. Bateria va ține mai mult de trei zile întregi - nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la descărcarea căștilor în cel mai nepotrivit moment.

1. SUNET ICONIC

Căștile Major IV - sunetul semnat Marshall pe care-l așteptați. Major IV este rezultatul cunoștințelor culese mai mult de 55 de ani și un sunet exploziv. Difuzoarele personalizate oferă un bass profund, medii clare și frecvențe înalte încântătoare pentru un sunet bogat, pe care nu veți dori să îl opriți.

2. PESTE 80 DE ORE DE SUNET WIRELESS

Căștile Major IV oferă redare wireless stabilă de peste 80 de ore. Bateria va ține mai mult de două zile întregi - nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la descărcarea căștilor în cel mai nepotrivit moment. Aceste căști sunt construite pentru a rezista mult timp. Și dacă acestea se epuizează, doar conectați cablul de 3,5 mm la dispozitiv și ascultați muzica în continuare. Căștile majore IV au o funcție de încărcare rapidă - doar 15 minute de încărcare oferă 15 ore de redare.

3. DESIGN ERGONOMIC ÎMBUNĂTĂȚIT

Noul design ergonomic îmbunătățit al Major IV - este confortabil în utilizare pe termen lung: a zecea oră de redare va fi la fel de confortabilă ca și prima. Perntuțele Major IV sunt super-moi și se adaptează perfect urechilor, făcând căștile mai comode și mai confortabile cu timpul.

4. ÎNCĂRCARE FĂRĂ FIR

Major IV poate fi încărcat fără fir și acest lucru a devenit mai ușor. Căștile pot fi așezate bine pe suportul de încărcare și, datorită tubului de silicon mat, ele vor rămâne pe loc. Petreci mai puțin timp în căutarea încărcătorului printre o mulțime de fire și mai mult timp pentru muzică.

În cutie este inclus un cablu de încărcare USB-C. Tamponul de încărcare fără fir nu este inclus.

5. BUTON DE CONTROL MULTI-DIRECȚIONAL

Cu butonul de control multi-direcțional, puteți reda, întrerupe, comuta și regla volumul de pe dispozitiv, de asemenea puteți conecta și deconecta căștile. În plus, funcția de control al telefonului vă permite preluarea, respingerea sau încheierea apelurilor cu câteva mișcări simple.

6. DISTRIBUI MUZICĂ

Căștile Major IV au o mufă de 3,5 mm: o puteți folosi nu numai pentru a reda muzică atunci când căștile sunt aproape descărcate, dar și prietenul dvs. se poate conecta la ea și poate asculta muzică cu dvs. Partajați muzică cu prietenii dvs. rapid și ușor.

7. DESGNUL LEGENDARĂ MARSHALL

Căștile Major IV combină performanțe îmbunătățite cu elemente clasice ale designului legendar și inovator Marshall. Cu noua clemă pliabilă, Major IV poate fi pliat și mai compact, protejând căștile de uzură excesivă. Căștile au un buton de control tactil și eficient, elemente de vinil texturate și fontul semnat Marshall, precum și durabilitatea și fiabilitatea de care avem nevoie în viața noastră imprevizibilă de zi cu zi.
Major IV - este rezultatul cunoștințelor culese mai mult de 55 de ani și un sunet exploziv. Difuzoarele personalizate oferă un bass profund, medii clare și frecvențe înalte încântătoare pentru un sunet bogat, pe care nu veți dori să îl opriți.

Când vă veți scufunda în muzica din Major IV, a zecea oră de redare va fi la fel de confortabilă ca și prima. Perntuțele Major IV sunt super-moi și se adaptează perfect urechilor, făcând căștile mai comode și mai confortabile cu timpul. Iar datorită încărcătorului fără for, procesul de încărcare devinde mai ușor - nu mai este nevoie să căutați cablul de încărcare într-o mulțime de fire.
marshall major 4 cumpar chisinau

SPECIFICAȚII TEHNICE

Audio specificații
Gama de frecvențe - 20 Hz - 20 kHz
Tip difuzor - dinamic
Impedanță - 32 Ω
Diametru difuzor - 40 mm.
Sensibilitate - 99 dB SPL
Baterie
Timp operare - 80+ ore (la volum mediu)
Timp încărcare - 3 ore pentru încărcare completă
15 minute de încărcare oferă 15 ore de redare wireless
Control și conexiune
Conectare - Bluetooth 5.0 aptX
Raza maximă semnal (în încăpere) - 10 m
Conector – 3.5 mm
Microfon - DA
Buton de control - DA
Major IV combină performanțe îmbunătățite și elemente clasice ale designului legendar și inovator Marshall: un buton de control multi-direcțional pentru controlul muzicii și al telefonului, elemente de vinil texturate și logo-ul Marshall.
marshall major iv bluetooth cumpar
FAQ
CUM FACI COMANDA
1. Plasarea comenzii
În regim on-line puteți plasa comanda 24/24, șapte zile pe săptămână. Comenzile telefonice sunt acceptate între orele 9.00 și 20.00.

2. Confirmarea comenzii
La numărul indicat de telefon, managerul nostru vă va contacta și va specifica toate detaliile comenzii și livrării.
LIVRARE ȘI METODA DE PLATĂ
  • Livrarea în toată Moldova este GRATUITĂ.
  • Livrarea se efectuează de curierul Nova Poshta în 1-2 zile.
  • Plata se face în numerar și numai în monedă națională la momentul livrării / transmiterii.
  • Pentru mai multe detalii, contactați-ne la 069021819
GARANȚIE
Vă garantăm utilitatea bunurilor achiziționate de la noi, și efectuăm reparație sau înlocuire gratuită în cazul problemelor apărute în perioada de garanție.

Garanția produselor Marshall durează timp de 12 luni.
Contacte
© 2020 marshall.md - magazin online de acustică, boxe portabile și căști Marshall.
Click to order
Comanda Dvs.
Total: 
Livrarea în toată Moldova este gratuită.
Made on
Tilda