ACTON ll BLUETOOTH

Sistemul acustic Acton ll Bluetooth -
sunet surround, ca însăși viața.
Marshall - Acton II Bluetooth - Full Overview

Sistemul acustic Marshall
ACTON II BLUETOOTH

Difuzorii ce reflectă spiritul rebel al mărciilegendare marshall – cu designul îndrăzneț și o calitate a sunetului impecabilă
5999
MDL
Culoare

CARACTERISTICI UNICE

Acton II pare mic, dar nu te lăsa păcălit de asta. Acest mic difuzor dinamic este alimentat de trei amplificatoare dedicate clasei D, care oferă un sunet incredibil cu tweete duale și un subwoofer.

1. SUNETUL AMBIENTAL CA ÎNSĂȘI VIAȚA

Difuzorul Acton II este capabil să producă un sunet bine echilibrat și puternic, dar chiar și în spațiile mici îi vei aprecia potențialul. Acest mic difuzor dinamic este echipat cu trei amplificatoare dedicate clasei D care conduc sunetul către tweeter-uri duale și un subwoofer. Învelișul din lemn oferă un sunet moale, natural, în timp ce portul reflex umple basul cu un sunet și mai profund.

2. CONEXIUNE WIRELESS PRIN BLUETOOTH 5.0

Bucurați-vă de libertatea mișcării - ascultați muzică mergînd acasă în mod wireless cu tehnologia Bluetooth 5.0. Acesta oferă un sunet de calitate superioară în timp ce este conectat fără fir pe o rază de 10 metri. Utilizați smartphone-ul, tableta sau computerul cu funcția Bluetooth ca sursă de sunet.

3. SUNET PERSONALIZAT

Ajustarea fină a sunetului pentru potrivirea nevoilor individuale. Pentru a primi sunetul care umple perfect spațiul în care vă aflați, puteți utiliza aplicația Marshall Bluetooth sau butoanele analogice de pe panoul frontal de control. Reglarea volumului, precum și a frecvențelor înalte și joase, este posibilă atât cu ajutorul butoanelor de alamă, cât și prin aplicația Marshall Bluetooth cu egalizator încorporat, în cazul în care vă aflați departe de difuzor.

4. DESIGNUL CULT MARSHALL

Acest difuzor este îndeplinit într-o carcasă trainică din lemn cu elementele clasice al stilului Marshall - vinil texturizat, față cu ochiuri negre și gri și logo-ul iconic Marshall. Panoul frontal este înfrumusețat cu o placă de alamă gravată cu data creării - 1962 - care ne amintește de moștenirea bogată a mărcii, care le oferă iubitorilor de muzică un sunet de calitate timp de peste 50 de ani. Veți dori ca fiecare să vadă acest difuzor.

5. CONECTIVITATE PRIN CABLU

Difuzorul vă permite să conectați o sursă de sunet nu numai utilizând tehnologia wireless Bluetooth 5.0. Pentru a asculta dispozitive precum player de vinil sau casetofon, puteți utiliza conexiunea analogică clasică folosind o mufă standard de 3,5 mm. Cablul se vinde separat.

6. POSIBILITATEA CONECTĂRII SURSELOR MULTIPLE

Acest difuzor acceptă mai multe dispozitive Bluetooth simultan cu posibilitatea de a comuta între ele. Acum, împreună cu prietenul dvs. Puteți conecta și comuta muzica preferată.

7. APLICAȚIA MARSHALL BLUETOOTH

Pe lîngă comenzile analogice, personalizarea sunetului și controlul piesei sonore sunt posibile cu ajutorul aplicației mobile Marshall Bluethooth. Utilizați aplicația pentru a selecta presetările standard EQ, a comuta regimurile stereo sau reverb și a regla indicatoarele LED de pe panoul superior. În plus, puteți «trezi» difuzorul sau să îl puneți în regimul de așteptare în câteva secunde.
Difuzor Acton ll este capabil să producă un sunet bine echilibrat și puternic, dar chiar și în spațiile mici îi vei aprecia potențialul. Datorită tehnologiei integrate Bluetooth 5.0 și aptX, vă puteți bucura de muzica preferată în regimul wireless.
Difuzor Acton ll cumpăr

SPECIFICAȚII TEHNICE

Sunet
Amplificatoare de putere:
- 1 x 30 W amplificator de clasa D pentru woofer
- 2 x 15 W amplificatoare de clasa D pentru tweeter-uri
Principiul proiectării carcasei - invertor de fază
Nivelul maxim de presiune sonoră - 85 dB la 1 m
Gama de frecvențe - 50-20.000 Hz
Ajustarea frecvenței - Reglați muzica cu controale analogice de pe difuzor
Stereo / Mono – Stereo
Control și conexiune
Conectivitate wireless - Bluetooth 5.0
Conexiune cu fir - jack 3,5 mm
Comenzi ale panoului de sus: • Buton pornire • Buton volum • Buton bas • Buton frecvențelor înalte • Buton start/pause • Maneta de alimentare
Caracteristici generale
Dimensiuni - 260 x 160x 150 mm.
Greutate - 2,85 kg.
Culoare - Neagră
Inclus: • Cablu de alimentare • Manualul utilizatorului
Difuzor Acton ll este îndeplinit într-o carcasă trainică din lemn cu elementele clasice al stilului Marshall - vinil texturizat, față cu ochiuri negre și gri și logo-ul iconic Marshall.
Colonca Acton 2 preț
FAQ
CUM FACI COMANDA
1. Plasarea comenzii
În regim on-line puteți plasa comanda 24/24, șapte zile pe săptămână. Comenzile telefonice sunt acceptate între orele 9.00 și 20.00.

2. Confirmarea comenzii
La numărul indicat de telefon, managerul nostru vă va contacta și va specifica toate detaliile comenzii și livrării.
LIVRARE ȘI METODA DE PLATĂ
  • Livrarea în toată Moldova este GRATUITĂ.
  • Livrarea se efectuează de curierul Nova Poshta în 1-2 zile.
  • Plata se face în numerar și numai în monedă națională la momentul livrării / transmiterii.
  • Pentru mai multe detalii, contactați-ne la 069021819
GARANȚIE
Vă garantăm utilitatea bunurilor achiziționate de la noi, și efectuăm reparație sau înlocuire gratuită în cazul problemelor apărute în perioada de garanție.

Garanția produselor Marshall durează timp de 12 luni.
© 2020 marshall.md - magazin online de acustică, boxe portabile și căști Marshall.
Click to order
Comanda Dvs.
Total: 
Livrarea în toată Moldova este gratuită.
Made on
Tilda